Vilka är Cats’ Corner

Cats’ Corner är en ideell dansförening i Malmö. Vår huvudsakliga inriktning är Lindy hop, men vi dansar även gärna Charleston, Balboa, Blues, Authentic Jazz, och andra dansstilar under swingparaplyet.

UPPDATERING MED ANLEDNING AV COVID-19-SITUATIONEN

Cats’ Corner har beslutat att pausa all socialdans tillsvidare.

Liksom de flesta av er har vi dag för dag noga följt utvecklingen med coronavirus-spridningen och de rekommendationer som bl.a folkhälsovårdsmyndigheten utärdat.

Detta betyder att Wednesday Night Hop pausas.
Många av tisdagskurserna har ställts in. Alla som varit anmälda bör nu fått e-post om detta och hur vi återbetalar kursavgifterna.
Några kurser planerar vi fortfarnde att hålla, ni hittar dessa under ”Kurser och event”. Där hittar ni också information om återbetalning av inställda kurser.

Malmö Spring Jump är också inställd och alla bör nu fått sina avgifter återbetalda.

Har ni några frågor eller funderingar kring något, skicka ett mejl till info@catscorner.se så svarar vi så fort vi kan.

Vi hoppas vi ses riktigt snart igen allihopa. Under tiden så ber vi om er förståelse, hoppas att ni tvättar händerna ordentligt, stannar hemma om ni känner er det minsta krassliga, och fortsätter öva på alla era coola nya Lindyturer och jazz-moves på ett ansvarsfullt sätt!

Kärlek!
Cats’ Corners styrelse


Kurs & event

UPPDATERING MED ANLEDNING AV COVID-19-SITUATIONEN

Cats’ Corner har pausat socialdansen tillsvidare på grund av rådande COVID-19 sitatuation.
Vår kursverskamhet är också till stora delar pausad. Men vi väljer att öppna upp för en solokurs i Big Apple, som det i dagsläget ser ut att vara möjligt att hålla. Platserna är mer begränsade än vanligt, och känner man det minsta symptom uppmanas man att stanna hemma.
Stannar man hemma en kväll för att man känner sig dålig kan man mejla info@catscorner.se och får då ett tillgodo motsvarande kursavgiften för den kvällen man uteblev.

Några av våra kurser är planerade till slutet av maj, vi håller anmällan öppen till dessa fortfarande. I hopp om att situationen förbättras. Skulle kurserna bli inställda får man automatiskt ett tillgodo och kan även få pengar återbetalda om man föredrar det.

Malmö Spring Jump är fortfarande en och en halv månad bort, och vi har inte fattat något beslut att ställa in lägret. Vänligen ha tålamod – vårt MSJ-gäng jobbar redan hårt på att utvärdera situationen. Vi kommer att sprida information så fort vi har mer att berätta.

Återbetalning för inställda kurser

Alla som hunnit betala in kursavgiften till en inställd kurs har automatiskt fått hela kursavgiften som ett tillgodo att använda på framtida Cats’ Corner kurser. För detta behöver man inte ta någon action.
Man bör också fått ett mejl tillsänt sig med denna informationen redan.

Skulle du hellre vilja få pengarna återbetalda behöver vi dina bankuppgifter, var god och fyll i de i formuläret som du hittar här:

https://dans.se/catscorner/shop/?event=105746

Vi kommer adminsitrera återbetalning så fort som möjligt, men ber om överseende om det kan dröja ett litet tag.

Wednesday Night Hop

Varje onsdag arrangerar vi socialdans på Moriska paviljongen klockan 19:45-23:00. Under många av kvällarna anordnas också någon form av taster. Kika in på vår Facebook-sida för senaste nytt. Det kan förekomma att vi byter lokal, vi meddelar detta via Facebook. Lite längre ner på denna sida hittar du våra Facebook-event.

Notera att Wednesday Night Hop är tillfälligt pausad tillsvidare på grund av rådande COVID-19 situation.

Malmö Spring Jump

Årligen arrangerar vi vår stora vårworkshop, Malmö Spring Jump. För mer information kring Malmö Spring Jump hoppa vidare till www.malmospringjump.com

Temakurser & event

Cats’ Corner arrangerar olika temakurser under höst och vår. Anmälan till dessa administreras via dans.se, klickar du på en av kurserna skickas du vidare dit.

Vi arrangerar också andra större event. De dyker också upp här och självklart även på vår Facebook-sida.

Kurserna i listan nedan avseer vi hålla, skulle vi bli tvingade att ställa in någon kurs återbetalas avgiften. Vi är också under rådande situation mer frikostiga med återbetalningar och canceleringar.

Vi publicerar alla vår event samlat på vår Facebook-sida.

Facebook-event

Cats’ Corner crew

Medlemmarna är Cats’ Corner

Cats’ Corner är en ideell förening, som leds av en styrelse som väljs vid årsmötet. Det är vi i styrelsen tillsammans med alla medlemar som ser till att sprida dansglädje i regionen. Det må vara vi i styrelsen som sköter den dagliga driften av föreningen, men vi skulle inte vara något utan våra medlemar. Tveka aldrig att ta kontakt med oss om du har några tankar, idéer eller bara vill prata lite. Du hittar alltid någon av oss på dansgolvet om onsdagarna, annars är det enklast att nå oss per mejl info@catscorner.se eller via vår Facebook-sida.

Nedan ser du vilka av oss som har olika förtroendeuppdrag i föreningen.

Jerry Segerberg

Jerry Segerberg

Ordförande
Jerry är Ordförande för styrelsen.
Nils-Peter ”Nisse” Ahlqvist

Nils-Peter ”Nisse” Ahlqvist

Sekreterare

Nisse är Sekreterare för styrelsen.

Oscar Persson

Oscar Persson

Kassör

Oscar är Kassör för styrelsen.

Mattias Bruzelius

Mattias Bruzelius

Ledamot

Mattias är ledamot i styrelsen.

Elin Birgersson

Elin Birgersson

Ledamot

Elin är ledamot i styrelsen.

Annika Meyerson

Annika Meyerson

Ledamot

Annika är ledamot i styrelsen.

Anders ”Ali” Lindgren

Anders ”Ali” Lindgren

Suppleant

Ali är suppleant till styrelsen.

Christa Nilsson

Christa Nilsson

Suppleant

Christa är suppleant för styrelsen.