Kurs & event

UPPDATERING MED ANLEDNING AV COVID-19-SITUATIONEN

Cats’ Corner har pausat socialdansen tillsvidare på grund av rådande COVID-19 sitatuation.
Vår kursverskamhet är också till stora delar pausad. Men vi väljer att öppna upp för en solokurs i Big Apple, som det i dagsläget ser ut att vara möjligt att hålla. Platserna är mer begränsade än vanligt, och känner man det minsta symptom uppmanas man att stanna hemma.
Stannar man hemma en kväll för att man känner sig dålig kan man mejla info@catscorner.se och får då ett tillgodo motsvarande kursavgiften för den kvällen man uteblev.

Några av våra kurser är planerade till slutet av maj, vi håller anmällan öppen till dessa fortfarande. I hopp om att situationen förbättras. Skulle kurserna bli inställda får man automatiskt ett tillgodo och kan även få pengar återbetalda om man föredrar det.

Malmö Spring Jump är fortfarande en och en halv månad bort, och vi har inte fattat något beslut att ställa in lägret. Vänligen ha tålamod – vårt MSJ-gäng jobbar redan hårt på att utvärdera situationen. Vi kommer att sprida information så fort vi har mer att berätta.

Återbetalning för inställda kurser

Alla som hunnit betala in kursavgiften till en inställd kurs har automatiskt fått hela kursavgiften som ett tillgodo att använda på framtida Cats’ Corner kurser. För detta behöver man inte ta någon action.
Man bör också fått ett mejl tillsänt sig med denna informationen redan.

Skulle du hellre vilja få pengarna återbetalda behöver vi dina bankuppgifter, var god och fyll i de i formuläret som du hittar här:

https://dans.se/catscorner/shop/?event=105746

Vi kommer adminsitrera återbetalning så fort som möjligt, men ber om överseende om det kan dröja ett litet tag.

Wednesday Night Hop

Varje onsdag arrangerar vi socialdans på Moriska paviljongen klockan 19:45-23:00. Under många av kvällarna anordnas också någon form av taster. Kika in på vår Facebook-sida för senaste nytt. Det kan förekomma att vi byter lokal, vi meddelar detta via Facebook. Lite längre ner på denna sida hittar du våra Facebook-event.

Notera att Wednesday Night Hop är tillfälligt pausad tillsvidare på grund av rådande COVID-19 situation.

Malmö Spring Jump

Årligen arrangerar vi vår stora vårworkshop, Malmö Spring Jump. För mer information kring Malmö Spring Jump hoppa vidare till www.malmospringjump.com

Temakurser & event

Cats’ Corner arrangerar olika temakurser under höst och vår. Anmälan till dessa administreras via dans.se, klickar du på en av kurserna skickas du vidare dit.

Vi arrangerar också andra större event. De dyker också upp här och självklart även på vår Facebook-sida.

Kurserna i listan nedan avseer vi hålla, skulle vi bli tvingade att ställa in någon kurs återbetalas avgiften. Vi är också under rådande situation mer frikostiga med återbetalningar och canceleringar.

Vi publicerar alla vår event samlat på vår Facebook-sida.

Facebook-event