Kurs & event

Wednesday Night Hop

Varje onsdag arrangerar vi socialdans på Moriska paviljongen klockan 19:00-22:30. Under många av kvällarna anordnas också någon form av taster. Kika in på vår Facebook-sida för senaste nytt. Det kan förekomma att vi byter lokal, vi meddelar detta via Facebook. Lite längre ner på denna sida hittar du våra Facebook-event.

Notera att vi byter lokal ganska ofta för tillfället. Detta då Moriskan inte varit tillgänglig p.g.a pandemin. Men vi försöker ordna någon socialdans om onsdagarna. Se till att koll vår facebook-sida, där uppdaterar vi när och var socialdansen är någonstans. Vi försöker ordna socialdans varje onsdag.

Höstworkshop i Charelston med The Decavitas! Sista helgen i oktober (29-30e oktober)
I Malmö och Helsingborg.
Du hittar all information om workshopen här http://catscorner.se/decavitas-charleston-hostworkshop/

Autumn Swing med Josefin Björk Werner (Malmö)
Lördag 29e oktober (samma helg som DecaVitas är i stan) kommer fantastiska Josefin Bjrök Werner spela för oss, och vi ställer till med dans. Vi ses i Foldansare Malmös fina lokal.

Förköpsbiljetter finns tillgängliga här https://dans.se/catscorner/shop/?event=169093
Biljetter kommer också finnas tillgängliga i dörren, i mån av plats.

Volontära?
Vill du komma in gratis på Autumn Swing, behöver vi lite hjälp.
Det handlar om att bemanna dörren, städa, öppna/stänga. Vi kommer se till så att ingen behöver stå mer än max 1/2 h medans bandet spelar. Räkna med att vi behöver hjälp ungefär 1 timmer/person.
Volontäranmälan hittar du här
https://forms.gle/fXULAa8m4w4h3YtG7

Malmö Spring Jump

Årligen arrangerar vi vår stora vårworkshop, Malmö Spring Jump. För mer information kring Malmö Spring Jump hoppa vidare till www.malmospringjump.com

Temakurser & event

Helgen 29-30 oktober 2022 arrangerar vi en Charelston (och lite Lindy Hop) workshop i Helsingborg och Malmö, med inga mindre än The DecaVitas.
Mer info om workshopen hittar du här

Vi publicerar alla vår event samlat på vår Facebook-sida.

Facebook-event