Volontära på Wednesday Night Hop

Under våra veckovisa onsdagsdanser, Wednesday Night Hop, behöver vi ofta lite hjälp. Både med att bemanna kassan, men också för att städa efter dansen.

Om du har möjlighet att hjälpa till en halvtimme skulle vi uppskatta det mycket.
För 30 minuter av din tid, bjuder vi på fritt inträdde för kvällen. Om du aldrig volontärat tidigare kommer vi finnas där och instruera dig. Det är både enkelt och trevligt!

Vill du hjälpa till kan du göra en föranmälan till volontärschemat via formuläret nedan.
Det finns också en lista i kassan som du kan skriva upp dig på lediga pass när du kommer.

Du kommer få ett bekräftelse-mejl när du skrivt upp dig via formuläret nedan. Skulle vi behöva göra några ändringar, kommer vi att meddela detta till dig via e-post. Kontrollera därför gärna att du fått mejlet (och glöm inte att kolla skräpposten).

Notera! Vi ber dig anmäla dig senast 30 minuter innan, så vi hinner uppdatera listan till kassan innan kvällen börjar. Givetvis går det bra att skriva upp dig när du kommer också.

Notera! Tiderna släpps automatiskt, fyra veckor i förväg. Det här innebär tyvärr att det ibland kan finnas vikbara tider på dagar då det inte är socialdans. Vi försöker meddela om det kommer in en bokning på en icke-dansdag, men kolla gärna på vår fb-sida s det verkligen är dans och vart vi håller dansen (normalt på Moriskan, men det händer att vi måste byta lokal).

Tack på förhand!
Varma hälsningar
Cats’ Corners styrlese.

P.S Cats’ Corner är en helt ideel förening, vi har inga anställda. Vi är därför helt beroende av att vänliga själar ställer upp och hjälper till, så att vi kan dansa i Malmö! Stort tack för ditt engagemang!

Kalendern laddas...
captcha