Kurs & event

Wednedsay Night Hop

Varje onsdag arrangerar vi socialdans på Moriska paviljongen klockan 19:45-23:00. Under många av kvällarna anordnas också någon form av taster. Kika in på vår Facebook-sida för senaste nytt. Det kan förekomma att vi byter lokal, vi meddelar detta via Facebook. Lite längre ner på denna sida hittar du våra Facebook-event.

Malmö Spring Jump

Årligen arrangerar vi vår stora vårworkshop, Malmö Spring Jump. För mer information kring Malmö Spring Jump hoppa vidare till www.malmospringjump.com

Temakurser & event

Cats’ Corner arrangerar olika temakurser under höst och vår. Anmälan till dessa administreras via dans.se, klickar du på en av kurserna skickas du vidare dit.

Vi arrangerar också andra större event. De dyker också upp här och självklart även på vår Facebook-sida.

Temakurser våren 2020

Vi älskar swing och vill sprida dansglädje! I vår arrangerar vi flera temakurser. Registreringen kommer öppna inom kort och vi kommer posta om det på vår facebook-sida. Några av kurserna är redan öppna för registrering.

Vi publicerar alla vår event samlat på vår Facebook-sida.

Facebook-event

Cats’ Corner crew

Medlemarna är Cats’ Corner

Cats’ Corner är en ideel förening, som leds av en styrelse som väljs vid årsmötet. Det är vi i styrelsen tillsammans med alla medlemar som ser till att sprida dansglädje i regionen. Det må vara vi i styrelsen som sköter den dagliga driften av föreningen, men vi skulle inte vara något utan våra medlemar. Tveka aldrig att ta kontakt med oss om du har några tankar, idéer eller bara vill prata lite. Du hittar alltid någon av oss på dansgolvet om onsdagarna, annars är det enklast att nå oss per mejl info@catscorner.se eller via vår Facebook-sida.

Nedan ser du vilka av oss som har olika förtroendeuppdrag i föreningen.

Mattias

Mattias

Styrelseordförande
Ali

Ali

Sekreterare
Oscar

Oscar

Kassör
Max

Max

Styrelseledamot
Anna

Anna

Styrelseledamot
Jenny

Jenny

Styrelseledamot
Annette

Annette

Trygghetsvärd

Annette är vår trygghetsvärd.
Hon har i uppdrag att se till att vi har en trygg och trevlig dansmiljö.

Tveka aldrig att ta kontakt med Annette om du ser eller upplever något som inte känns rätt. Givetvis går det också bra att prata med någon i styrelsen om du hellre vill det.