Vilka är Cats’ Corner

Cats’ Corner är en ideell dansförening i Malmö. Vår huvudsakliga inriktning är Lindy hop, men vi dansar även gärna Charleston, Balboa, Blues, Authentic Jazz, och andra dansstilar under swingparaplyet.

UPPDATERING MED ANLEDNING AV COVID

Sedan den 9e februrai har nästan alla restriktioner släppts i Sverige, därmed återöppnar vi vår socialdans!
Rekomendation för icke-vaccinerade att undvika stora folksamlingar kvarstår enligt Folkhälsomyndigheten.
Som stående regel har vi att man såklart stannar hemma om man känner sig det minsta lilla sjuk!

Vi ses dansgolvet!
Kurs & event

Wednesday Night Hop

Varje onsdag arrangerar vi socialdans på Moriska paviljongen klockan 19:00-22:30. Under många av kvällarna anordnas också någon form av taster. Kika in på vår Facebook-sida för senaste nytt. Det kan förekomma att vi byter lokal, vi meddelar detta via Facebook. Lite längre ner på denna sida hittar du våra Facebook-event.

Notera att vi byter lokal ganska ofta för tillfället. Detta då Moriskan inte varit tillgänglig p.g.a pandemin. Men vi försöker ordna någon socialdans om onsdagarna. Se till att koll vår facebook-sida, där uppdaterar vi när och var socialdansen är någonstans. Vi försöker ordna socialdans varje onsdag.

Malmö Spring Jump

Årligen arrangerar vi vår stora vårworkshop, Malmö Spring Jump. För mer information kring Malmö Spring Jump hoppa vidare till www.malmospringjump.com

Temakurser & event

Helgen 29-30 oktober 2022 arrangerar vi en Charelston (och lite Lindy Hop) workshop i Helsingborg och Malmö, med inga mindre än The DecaVitas.
Mer info om workshopen hittar du här

Vi publicerar alla vår event samlat på vår Facebook-sida.

Facebook-event

Cats’ Corner crew

Medlemmarna är Cats’ Corner

Cats’ Corner är en ideell förening, som leds av en styrelse som väljs vid årsmötet. Det är vi i styrelsen tillsammans med alla medlemar som ser till att sprida dansglädje i regionen. Det må vara vi i styrelsen som sköter den dagliga driften av föreningen, men vi skulle inte vara något utan våra medlemar. Tveka aldrig att ta kontakt med oss om du har några tankar, idéer eller bara vill prata lite. Du hittar alltid någon av oss på dansgolvet om onsdagarna, annars är det enklast att nå oss per mejl info@catscorner.se eller via vår Facebook-sida.