Om du vill hjälpa vår ideella förening finns flera möjligheter förutom att teckna medlemsskap. Man kan t.e.x:

  • Stå i kassan för gratis inträde
  • Dj en halv kväll för gratis inträde
  • Dj en hel kväll för gratis inträde två kvällar
  • Öppna eller stänga för gratis inträde

Verkar något av detta roligt så kontakta Cats’ Corners styrelse på plats, vissa av uppgifterna kräver att man är medlem eller välkänd av Cats’ Corner sedan tidigare. Håll även ett öga öppet för olika events där vi kan behöva hjälp.

En gång om året har vi ett årsmöte där vi tillsätter kommande årets styrelse. Skulle du vara intresserad av att arbeta i styrelsen, eller vara suppleant, ska du kontakta valberedningen, som har koll på om det finns lediga platser. Har man inte tid med ett styrelseuppdrag finns det platser som tar mindre tid. Exempel är valberedning och revisor som fokuserar sin insats cirka en gång om året.

Vill du undervisa något hos oss? Finns det något särskilt som just du är vass på, så får du gärna hålla en temakurs. Vill du bli en del av vår lärarkår och är grön på dansundervisning kräver vi dock att du undervisar med någon som varit lärare tidigare, som mentor. Prata gärna med någon som har undervisat mer än 3 terminer och hör om de vill undervisa med dig.

Du måste inte vara styrelsemedlem för att anordna saker i Cats’ Corners namn!

Har du idéer om vad du tycker att Cats’ Corner ska anordna? Som medlem kan du alltid komma med förslag på våra årsmöten. Men ännu bättre är att du kan anordna saker själv med stöd från oss! Vill du till exempel anordna en kurs, hyra in ett roligt liveband och ha en stor livebandskväll i en särskild lokal, prata gärna oss så kan vi stå för ekonomin. För att göra något i den här stilen vill vi gärna se någon form av budget och en kortare projektbeskrivning. Om evenemanget stödjer våra riktlinjer samt har möjlighet att gå runt så vill vi gärna hjälpa till.